Vyrazte do Viedne luxusným taxi Bratislava Viedeň

Máte na pláne výlet do Viedne? Užite si bezstarostne prežitý deň v metropole Rakúska a využite náš pohodlný taxík do Viedne. Vyriešite tým odvoz jednoducho a efektívne!

 

Ako pôjdeme?

Do ponuky našej taxi garáže patria výhradne autá značky Mercedes - Benz triedy E. Okrem osobných áut disponujeme aj viacerými vysoko komfortnými mikrobusmi. Jazda s nami je teda bezpečná, spoľahlivá a bezstarostná.

Prečo Taxi Bratislava Viedeň

Naša spoločnosť patrí medzi špičku v preprave v rámci celej Európy. Naše dlhoročné skúsenosti s transfermi na TOP európske letiská, v spojení proklientsky orientovaným prístupom, z nás robí partnera, na ktorého sa môžete spoľahnúť nonstop, počas celého roka.

Čo vidieť vo Viedni

Viedeň je mesto bohaté na rôzne atrakcie a samozrejme na nákupy. Nenadarmo sa jej hovorí mesto módy. Mohli by ste tu stráviť niekoľko dní a stále nebudete mať pocit, že ste videli všetko. Zámok Schönbrunn, Katedrála sv. Štefana, ruské kolo Riesenrad sú jedny z najznámejších a najnavštevovanejších miest.

Viedeň ponúka množstvo kultúrneho vyžitia a dýcha históriou. Práve Schönbrunn, ako bývalé letné sídlo rodu Habsburgovcov je jednou z tých najvýznamnejších pamiatok. Zámok obklopuje veľkolepý park, ktorý nadchne nejedného návštevníka. A bonusom je zoologická záhrada, ktorá je s parkom prepojená.

Ak hľadáte mesto, v ktorom to žije počas dňa i noci, Viedeň je tou správnou voľbou. O váš odvoz sa s radosťou postaráme a vy si len užívajte krásu veľkomesta.

vienna 674855 1280 orezane

Do Viedne za prácou? 

Naša spoločnosť myslí samozrejme i na ľudí, ktorí potrebujú vycestovať do Viedne z pracovných dôvodov či na známe Letisko Viedeň-Schwechat. Medzi Bratislavou a viedenským letiskom je možnosť prepravy autobusom, avšak my vám ponúkame jedinečnú možnosť odvozu našou taxi službou. Bez zbytočného čakania, rýchlo, komfortne a bezpečne.

Cesta s nami sa naozaj oplatí

Nejde len o prázdne reči. Naozaj si stojíme za tým, že cestovať s našou spoločnosťou sa oplatí. K vyššie spomenutým plusom sa pripojí i skvelá cena za odvoz, ktorá sa pohybuje pri našich luxusných autách už od 40 €. Objednať je možné limuzínu, kombi či mikrobus, všetko v kvalite automobilov značky Mercedes.

automobile 1845650 1280 orezane

Ak hľadáte taxi službu, ktorá vás odvezie bezpečne, pohodlne a rýchlo do rakúskej metropoly, nehľadajte ďalej. Sme tu pre vás a veríme, že s našimi nadštandardnými službami budete viac ako spokojní.